4 okt. 2011

en liten sak

Idag ska jag visa en liten sak, som jag gjorde, eftersom mina nålar bara flög omkring och jag ville har dom framme... jag har använd lite olika stämplar och dessutom har jag för första gången använd mig av distress stains.... ja- dom har övertygat mig... testa själv... jag har färgat in alla papper som jag har limmat runt gammla pilldosar (som min mamma har sparat sedan 80-talet, tror jag...), lite stämplar, bland annat den här Fjärilsfrankering från Pysseldags och så limmade jag dom ihop på en wellpappbit. Såna där små saker gör att man hitta bättre och då är det ännu roligare att scrapa... (om det ens går???)Om ni vill ser flera bilder eller mer inspiration kolla in på min blogg eller dom andras dt-bloggar... massor med roligheter finns där... vi ses nästa tisdag då, heidå...

2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!