3 okt. 2011

Änglarnas tofflor

Hoppas allt är bra med er där ute i höstrusket. I helgen som precis varit så var det mässornas helg runt om i landet så jag antar att många med mig var på en mässa under helgen. Det är alltid lika roligt att få klämma och känna på alla saker. Hoppas ni hade det trevligt och fick många idéer och mycket inspiration med er hem. Inspiration hoppas jag att ni även får av detta kort.
Idén till kortet fick jag direkt när jag såg stämpeln. Sen är det bara att få ut idén till händerna och låta dem skapa..... Tycker stämpeln passar så bra till texten. =) Stämpeln med ängeln är privat. Texten är underbart härlig och finns i Pysseldags webshop. För visst är det så att änglarna måste också ha nåt på fötterna så de inte fryser. ;) Så med andra ord så behöver ni inte städa bort alla dammtussar. Städa lugnt och pyssla så mycket ni kan! Kram DT-Carro/camile

1 kommentar :

  1. Gulligt! Och ett bra tips också, ska komma ihåg det nästa gång jag ser en dammtuss på golvet... =)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!