27 sep. 2011

Tags, igen...

Idag har jag "bara" en tags, (jag har besök från tyskland och har inte hunnit så mycket). Till den har jag använt Pysseldags underbara stämpel "Vänner är som stjärnor..." Först har jag torrembossat:Sedan har jag clearembossat själva stjärnorna, inte allts så enkelt kan jag säger... himlen runt om stjärnorna skulle bli blå.Som kontrast tog jag orange i både stämpeln och bandenJag hoppas att jag kunde inspirera er lite, en tag är bra att ha, enkelt att hänga på en present när man har bråttom eller sticka ner i en blombukett... Vill du ser flera bilder är du välkommen in till min blogg. Och lämna gärna en liten kommentar om du ändå är här inne, då blir jag glad.

2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!