20 sep. 2011

Sommar

När det regnar ute som det gjorde igår på morgonen vill man såååå gärna komma ihåg sommaren och de ljusa kvällarna. Och eftersom jag precis har varit och framkallat MASSOR av bilder (typ några hundra) så ville jag bara frossa i dem och använda och göra LO's.

Den här gången ville jag verkligen hålla det rent och inte massor med trams och blommor eller sånt. Tja,  det var innan jag började stämplar med Pysseldags fina stämpel.

Jag rensade inte bort allt från den så man såg jättemycket text ovanpå "sommar"-delen... då var jag tvungen att hitta på nåt, allt annat satt ju fast redan. Då blev det några drag med stämpeldynan och så skvätte jag på både gul och röd sprayfärg, en liten fin text runt om och färdig. Det här gillar jag faktist. Nästa gång ska jag inte stämpla alls. Dessutom gav jag mig själv som uppgift att bara använda ett cardstock och sen bara spillpapper och det gick ju hur bra som helst.

  Här ser ni stämpeln och allt jag använde: Jag hoppas att jag kunde inspirera.
För mer inspiration kolla in på min eller en av de andra dt'arns bloggar.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!