2 sep. 2011

MetalTape Art och snabbt födelsedagskort

Inne på forumet Svensk Scrapbooking startade jag upp en swap (utbyte) för Metal Tape Art-tavlor. Snabbt blev gruppen full och alla började skapa. Just denna swapen gick ut på att skapa 9 stycken tavlor i formatet 10x10 cm med hjälp av just tekniken metal tape art. Det går ut på att man jobbar med aluminiumtape och olika strukturer. Sugna på att testa? Pysseldags har kursen för dig som vill lära dig!


Så här blev i alla fall min egen tavla, 10x10 cm. För att få fram ett snyggt mönster har jag använt mig av Pysseldags läckra grungeboard nyckel och nyckelhålstaket och kugghjul. Stämplade sen Bazinga! med StazOn. Riktigt läckert, tycker jag!


Ett snabbt födelsedagskort fick jag fixa igår med, min ena lillebror fyller år idag och jag var tvungen att hinna få kortet på lådan innan kl 18. Ett snabbt kort är lätt gjort med material från Pysseldags och med lite hjälp av Tim Holtz. Jag har använt tunt kvistpapper som stomme, stadgat upp det med mönsterpapper från TH, klippte ut bokstäver ur ett annat papper och monterat med distanskuddar. En oval med en text (har blurrat texten) som jag distressat och stämplat med en trädstämpel från TH, monterad på distanskuddar. Under ovalen monterade jag de läckra kugghjulen, som jag färgat in med hjälp av Memento tuxedo black och Brilliance galaxy gold.


På insidan monterade jag ett mönsterpapper, klippte ut delar från ytterligare ett mönsterpapper och monterade dom lite slarvigt ovanpå varandra. Eftersom det var veckodagar jag klippte ut, satte jag fredagen överst och skrev min hälsning där på.


På baksidan monterade jag så på en bit mönsterpapper som jag stämplat med min personliga stämpel, gjord av Pysseldags förstås. Hoppas ni tyckte om mina alster idag, lämna gärna en liten hälsning innan du går, då blir jag glad. Trevlig helg!


4 kommentarer :

 1. Supersnyggt kort! Du måste lära mig när vi ses! =D

  SvaraRadera
 2. Både tavla och kort var jättefräcka. :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. ÅÅh jätteläckra!!!
  Mi lajki :)

  SvaraRadera
 4. jag måste testa det där med metaltapen... det ser så fräck ut.

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!