30 sep. 2011

Halloween-collage

Idag har jag lekt med en nyhet, en superläcker collage-stämpel inför halloween. Detta att göra halloweenkort är helt nytt för mig, gjorde ett enda förra året, till en tävling, men annars har jag aldrig gjort dessa skräckinjagande kort. Lite kul faktiskt, att få leka med en ny variant av papper och stämplar, blir lite annan stil på alstren liksom. Stämpeln kommer inom kort in till shopen, tillsammans med flera andra läckra nyheter.

Kortet jag bjuder idag har en annorlunda vikning, det var första gången jag gjorde den, men den var himla kul så det lär bli fler kort. Jag utgick från gulorange cardstock som jag gjorde lite mer orange genom att färga in den med distresser. Monterade på orange mönsterpapper som också blev distressade i kanterna. Stämplade collage-stämpeln med distress Rusty Hinge. Har sen dekorerat kortet med olika motivstämplar och olika die-cuts. Många av de svarta detaljerna har jag förhöjt genom att lägga black diamond glitterlim på.

Så här ser kortet ut när det viks ut, en liten överraskning hoppar upp ur kortet. Denna gången en liten bit papper med en dödskalle och en fladdermus på, planen är att jag ska försöka mig på att göra större pop-ups nästa gång.

Kortet ovanifrån...

På baksidan har jag stansat ut två rutor som jag distressat och monterat ihop, för att kunna skriva min hälsning. Min personliga stämpel satte jag i sid-vikningen, den syns ju ändå.

Ha en riktigt trevlig helg, så syns vi nästa vecka. I morgon bloggar Marja, missa inte att kika in här då och se vad hon hittar på.

3 kommentarer :

  1. Ooh, läskigt! Den där vikningen får du gärna lära mig när vi ses! Kram

    SvaraRadera
  2. Jättefräckt kort! :) Och kul att dödskallen dyker upp så. :)

    Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!