26 sep. 2011

Grattis superhjälte!

Det är lika bra att erkänna..... Jag är helfrälst i Pysseldags lilla grattisstämpel! Kan inte tänka mig ett grattiskort utan den! Just nu är det ren lyx att få sätta mig i pysselrummet och skapa. Det är så mycket annat som ska göras så jag hinner inte med. Men det är mitt sätt att rensa tankarna och det är ju aldrig fel. I helgen var det dax för mellantjejen här hemma att gå på kalas till en av grabbarna på dagis. Genast såg jag chansen att använda grattisstämpeln. =)

 
Figurstämpeln är privat. Bokstäver och siffror är quickutz Och så pricken över "i"......Grattisstämpeln från Pysseldags. Med risk för att bli tjatig men ni får räkna med att ni kommer få se den många gånger framöver. Pyssla lugnt i höstrusket! Kramar DT-Carro/camile

 

4 kommentarer :

 1. Åhh så coolt! Gillar färgerna!

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt! Vad glad han ska bli! =)

  SvaraRadera
 3. Jag är så glad att du gillar den så mycket!
  Ett underbart foto och att få en superhjälte på sitt kort måste ju vara helt underbart. :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Gillar färgläggningen på Edwin, den har du lyckats bra med.

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!