28 sep. 2011

Grattis-kort

Idag ska jag visa ett kort jag gjorde i lördags på Stellas-maran. Jag och grannfrun var där tillsammans med ungefär 20 andra glada scrappare, och vi skapade som tokiga!

Jag har klippt ut bilden på barnet och skrivrutan ur ett klippark,rivit kanterna på pappren och distressat dem med Vintage Photo. Jag tar i lite mer än man kanske behöver med sin edge scraper, men det är så snyggt när kanterna blir trasiga! Sen har jag bara dekorerat sparsamt med en bit snygg spets, några rosor, ett blad och en liten fjäril. Lite glitter runt kanten på bilden fick bli pricken över i.
Kom gärna tillbaka nästa vecka, då visar jag en hel serie matchande alster! Och imorgon bloggar Ciza, det får du inte heller missa! 


1 kommentar :

  1. Jättefint!! Jag tar gärna i lite mera jag med, så att kanterna blir riktigt trasiga.

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!