19 sep. 2011

Grattis i höstrusket!

Nu har hösten kommit igång på allvar. Det blåser och regnar mest varje dag. Förra helgen hittade vi drygt 1kg kantareller. Det är höst! Denna vecka tänkte jag visa er ett kort i höstens färger.

Jag har gjort en distressruta i höstfärg. Textstämpeln är givetvis Pysseldags "Grattis" som jag gillar så mycket! Övriga stämplar är privata. På tulpanerna har jag lagt 3D-lack för att förhöja effekten lite. Kortet blev så där murrigt som det börjar blir ute nu. Ha en bra vecka och pyssla lugnt! Kram DT-Carro/camile

2 kommentarer :

  1. Oh, snyggt! Distressruta får du lräa mig hur man gör när vi ses på DT-träff! =D

    SvaraRadera
  2. Självklart Anna! Men de är beroendeframkallande så du vet..... ;)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!