3 sep. 2011

Ett enkelt kort.

Det blir ett rätt enkelt kort från mej denna vecka. Förra veckan låg jag i en rejäl förkylning och denna vecka har försvunnit i swisch. För jag har börjat arbeta igen och det har tagit kraft och energi. Men nu ser jag fram emot en skön helg som jag hoppas kunna sitta en stund och pyssla.
Men stämpeln jag har valt att använda är inte obetydlig. Du hittar den här.
Den passar bra i flera sammanhang både på kort och LO och ni kommer se mig använda den fler gånger, jag lovar!
STÄMPEL:

3 kommentarer :

  1. ÅÅåh så fint kort, jag gillar verkligen den där fina textstämpeln!!

    SvaraRadera
  2. Jättefint kort Marja!
    Och ett mycket passande motiv till texten.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!