14 sep. 2011

Enkelt kort till en vän

Jag har gjort ett enkelt kort som jag visar idag. Kortet består av vit cardstock, ett litet vitt tårtpapper, ett målat Gorjuss-motiv, lite band, häftklamrar och ganska mycket Fluid Chalk (Charcoal). Fjärilarna har jag stansat ut ur ett papper från en japansk bok. Jag kan ju inte läsa den, men tecknen är snygga... =)

Textstämpeln Crea Diem har jag stämplat med samma Chalk som jag färgat in kanterna och stämplat swirlsen med. Det är ju rätt skönt att ha några färdiga kort liggande hemma, ifall man plötsligt kommer på någons födelsedag eller om någon behöver lite spontan uppmuntran.

Glöm inte att komma tillbaka imorgon, då Ciza bloggar!


2 kommentarer :

  1. Kortet är jättesött!! Kort för uppmuntran borde man faktiskt skicka oftare.

    SvaraRadera
  2. det där med fjärillar från en japansk bok tycker jag var ju riktig bra idee.

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!