13 sep. 2011

Amazing...

När mina barn skratta då är det speciellt... det är en sånt där ärlighet och glädje som sprida sig. Jag har använt Pysseldags stämpel: Amazing Och även om ni väl mest tänker på en partner när ni hör den här låten så tycker jag att den passar bra även till min dotter.


en blommaOch tagsen har jag satt fast med en passande häftklammer som jag  färgade in härom dagen. Du kan få häftklamrar i nästan vilken färg som helst, det är bara att ta alcohol incs i den färgen ni gillar och färga in dem: Vill ni ser flera bilder är ni vällkommna att titta in i min blogg. Jag hoppas att jag kunde inspirera er till lite nytt. Det gäller att testa och försöka sig framåt. Ingenting är fel när det gäller scrapbooking tycker jag, så våga på och visa vad ni har gjort.

Jag hoppas att vi ses nästa tisdag igen.

4 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!