5 sep. 2011

18-årskort

Så var det en ny vecka och ett nytt inlägg från mig. Detta kort skulle ni fått sett förra veckan men ett åskväder satte stopp för mina planer att kunna blogga så det får bli nu istället. Jag fick en beställning på ett kort till en 18åring med intresse datorer. Körkort stundar så det fick också vara med på ett hörn. Pysseldags grattisstämpel använde jag och gjorde som en bård. Figurstämpeln är privat och datorerna har jag hämtat på nätet. Namn och siffror är utstansade med Quickutz. Ha en bra vecka! Pyssla lugnt! Kramar DT-Carro/camile

2 kommentarer :

  1. Vad snyggt! Jag tycker alltid det är lite extra knepigt att få till kort till killar... Bra gjort!

    SvaraRadera
  2. Härligt kort. Snyggt att stämpla grattis så efter varandra. Läcker stjärna och snyggt att sätta blommor både vid motiv och vid två spetsar på stjärnan. :)

    Vi hoppas det inte blir fler åskväder. De kan sätta stopp för mycket.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!