16 aug. 2011

Välkomna de nya DT-tjejerna hos Pysseldags

 

Först vill jag tacka ALLA jättemycket för de fina presentationerna och alsterna ni har gjort! Vilken tid ni lagt ner. Jag är alldeles mållös och rörd. Det är jättehärligt att så många vill vara en del av Pysseldags och tycker så mycket om våra stämplar. :)Nu går det ju tyvärr inte att alla som ansökt kan vara med, av många skäl. Och jag hade skrivit att vi skulle ta in en eller två personer. Men nu blev det tre personer, tre jättehärliga tjejer som jag ska få äran att lära känna ännu mer! :D

Utan inbördes ordning, utan i alfabetisk, presenterar jag dem här: 
 Välkomna tjejer! 

Jag hoppas att ni ska trivas och jag är övertygad om att vi kommer att få jättekul!
Och förhoppningsvis får ni se inlägg av dem riktigt snart här i bloggen! :)

Välkomna tjejer önskar jag och resten av DT-gänget!

Kram
Ciza

1 kommentar :

  1. Varmt välkomna till teamet tjejer!! Det ska bli jättekul att lära känna er mer.

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!