17 aug. 2011

Presentation av DT Zildara

Igår morse blev jag alldeles överrumplad av mailet från Ciza som låg och väntade på mig i inkorgen. Jag hade blivit antagen till Pysseldags DT!?! Dagen kunde inte ha börjat bättre. Så för att alla bloggens läsare ska få veta lite mer om mig, ska jag presentera mig lite grann.
Namn och smeknamn: AnnaWidmark, kallar mig för Zildara i pysselsammanhang. Mitt namn kommer från dataspelsvärlden från början. Jag skapade namnet Zildara när jag skapade en av mina första karaktärer till spelet World of Warcraft, och när jag sedan skulle ha ett namn till min pysselblogg så tog jag med mig namnet.

Ålder: 31

Bor: Jag bor i Örebro, men är Stockholmare i själ och hjärta.

Familj: Sambo och två katter. Katterna figurerar en del på mina LO:s, sambon är inte lika förtjust i att bli fotgraferad, men ibland hinner han inte undan.

Blogg: zildaradesign.blogspot.com

När började du scrappa/göra kort? Jag började för drygt ett år sedan, våren 2010. Då bodde jag i Kumla och jag och grannfrun Fia funderade på om vi inte skulle skaffa en hobby. I Kumla ligger en scrap-butik som vi hade gått förbi någon gång men aldrig vågat oss in i. Till slut gick vi in och köpte varsitt nybörjarkit. Nu bor vi grannar fast i Örebro, och pysslar ofta tillsammans i varandras kök. Vi har en årlig tradition – vi börjar med julkortstillverkningen på midsommardagen!

Hur kom du i kontakt med scrapbooking? Jag började med kortmakeri, och sedan utvecklades det till scrapbooking. Jag hade surfat runt en del innan jag började.

Vad gör du helst - kort eller layouter? Jag är kortmakare, men jag gillar att göra LO:s och alter också.

Hur skulle du beskriva din pysselstil? Jag skapar mest i shabby chic och vintage-stil, men försöker variera mig så att jag inte fastnar i en viss stil. Jag kommer ändå alltid tillbaka till slitna, inkade kanter, gamla boksidor och spets.

Vilket format scrappar du helst i? Jag har gjort en enda LO i letter-format, det är liksom bekvämare att hålla sig till 12 x 12… Men jag gillade letter-formatet och kommer säkert tillbaka till det.

Nämn tre produkter du inte kan leva utan:.Distress Ink, spets och mist.

Vem/Vilka är dina största inspirationskällor? Grannfrun Fia, som jag pysslar med oftast, och min pyssleguru Mahlin Wiggur är mina största inspirationskällor, sedan har jag en kilometerlång blogglista som jag går igenom delar av varje dag.

Vilken blogg besöker du gärna och ofta och varför? Jag gillar Mollys Scrapbooking, SWE Scrapbook och Svensk Scrapbooking, de har varierade och inspirerande bloggar. Pysseldags blogg ligger också högt på min lista, men den är ju lite självskriven nu när jag är med och skriver den… ;)

Hur mycket tid lägger du ner på scrapbooking/korttillverkning? Jag försöker skapa lite varje dag, men nu när jobbet precis har dragit igång är jag lite tröttare än vanligt och då får det lite mindre utrymme. Kommer jag in i ett stim kan jag sitta uppe halva natten!

Vilken är din favoritteknik? Teknik… Hm. Jag gillar att laborera med olika kortvikningar, och även att skapa egna bakgrunder och mönster med hjälp av mist och masker.

Vilka är dina kännetecken att det är du som gjort ett kort/en LO? Oj, det har jag faktist inte tänkt på. Jag vet inte om jag har någon speciell signatur som andra kan identifiera.

Är det något mer du vill berätta? Jag kommer nog att komma med mer information allteftersom tiden går. Jag är lärare, vilket ger mig ungefär 14 veckors semester varje år. Mer pysseltid! 
Jag hoppas att ni som läser bloggen kommer att gilla mina inlägg och komma med mycket feedback om det är något ni vill se mer eller mindre av.


2 kommentarer :

  1. Välkommen Anna! :) Och det ska bli jättekul och spännande att få lära känna dig ännu mer nu. :)

    SvaraRadera
  2. Välkommen till teamet Anna!! Hoppas du kommer att trivas. Ser fram emot att få se dina alster här i bloggen!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!