8 aug. 2011

Presentation av DT-Carro/camile

Så var det dags för mig att presentera mig för er.

Namn och smeknamn: Carolina Lehikoinen. Jag kallas för Carro och på nätet även för camile.

Ålder: hmm... Nybliven 40-åring.

Bor: I Hagfors i norra Värmland men kommer från Kisa i Östergötland från början.

Familj: Maken Micke, barnen Jocke 16år, Elina 7år, Wilma 4½år och Tyra 2år, katten Tiger och fågeln Ida.

Blogg:camile.blogg.se

När började du scrappa/göra kort? Kort började jag göra 1992 då jag gick en kurs i kallegrafi. Men kort som jag gör idag började jag med våren 2007 när näst minsta dottern skulle döpas.

Hur kom du i kontakt med scrapbooking? Jag satt och letade inspiration på nätet till dotterns dopinbjudningar och så ”trillade jag in” på olika stämpelföretag och så var jag fast.

Vad gör du helst - kort eller layouter? Jag är en kortmakare uti fingerspetsarna. Det är det jag gillar mest att göra. Men jag har gjort ett bröllopsalbum till min kusin i bröllopspresent och så har jag gjort mindre album till svärfar och pappa när de fyllt år. Det är ganska kul att prova på LO:s för det är en utmaning för mig! Sen är det kul att altra och göra påsar och andra saker.

Hur skulle du beskriva din pysselstil? Jag gillar att göra personliga kort där mottagaren känner igen sig.

Vilket format scrappar du helst i? När det gäller kort så är det 15*15cm. Lo:s vet jag inte.... Jag har gjort både 30*30cm och 20*20cm.

Nämn tre produkter du inte kan leva utan: Distresser, skärmaskinen, chalks

Vem/Vilka är dina största inspirationskällor? Oj! Det finns så många duktiga tjejer i vårt avlånga land. Men ska jag nämna någon så får det bli Paradise/Petra, asamia/Åsa, inola/Ingrid och Tesa/Therese.

Vilken blogg besöker du gärna och ofta och varför? Oj! Det är många...... Jag brukar ha min lilla runda men så försöker jag besöka någon ny i mellanåt för att hitta nya vägar.

Hur mycket tid lägger du ner på scrapbooking/korttillverkning? Det går lite i perioder. Har ju en stor familj och den går alltid först. Men jag sitter så ofta jag får tid.

Vilken är din favoritteknik? Det är många det! Svårt att säga en. Jag gillar att färglägga och få motiven "levande".

Vilka är dina kännetecken att det är du som gjort ett kort/en LO? Att det är personligt riktat till mottagaren.

Är det något mer du vill berätta? Det är superkul att få vara med i DT-gänget för Pysseldags. Sen är det extra roligt att Ciza/Pysseldags finns i Normlösa där jag bodde under 3 år innan jag blev värmlänning. =)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!