26 aug. 2011

One Layer Layout

Idag bjuder jag på två LO:s som jag skapat med tekniken "One Layer Layout", det betyder kort och gott att LO:n är i ett enda lager. Alltså inget som är monterat som går att ta av eller lyfta loss.


Jag har skapat i formatet US Letter (8,5"x11") för att det skulle bli enkelt i skrivaren. Skrev ut fotot på vitt canvas cardstock och började kladda. Jag har lagt på tre olika masker och distressat över med old photo, stämplat flera olika stämplar med olika bruna toner och några svarta. Vissa av detaljerna har jag målat i med hjälp av vattenpenna och vintage photo. Lade sen lite doodling på själva fotot och drog en tunn svart ram runt hela fotot för att lyfta fram det lite mer. Titeln "minnen" har jag stämplat riktigt svart för att den skulle stå ut lite mer. Distressade sen kanterna med vintage photot. Inga pålagda dekorationer, band eller liknande utan hela LO:n är alldeles slät.

PD-material använt på denna LO


Ännu en LO med samma teknik, det är så roligt att göra dessa! Här har jag använt samma format, samma typ av cardstock och samma masker men här har jag istället sprayat olika bruna toner av mist över maskerna. Stämplat på samma sätt som ovan och distressat kanterna med vintage photo. Titeln "Tacksam" är stämplat med svart ovanför fotot.

PD-material använt på denna LO

7 kommentarer :

 1. Kanon fina! Kul med att bara ha ett lager! Måste jag också göra =)

  SvaraRadera
 2. Superhärliga. De är ännu mer underbara i verkligheten. Wow säger jag bara. :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Otroligt häftiga! Skitsnygga helt enkelt!!!

  SvaraRadera
 4. ÅÅÅh helt underbara!!!!

  SvaraRadera
 5. Det här var ju nytt (för mig i alla fall), det blev ju jätte fint, tycker jag i alla fall.

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!