23 aug. 2011

Mitt första inlägg som dt-medlem

Här kommer alltså mitt första inlägg/bidrag till designteamet, som jag fick äran att vara med i (hade ju skrivit allting, och så krånglade datorn...). Måste erkänna att jag fick lite prestigeångest, samtidigt som jag hade väldigt ont om tid. Jag var ju inte så smart att beställa en "grattis"-stämpel Nej jag måste ju ha det extra komplicerat... så den här tagen gjorde jag på ca 30 min. Nästa gång ska jag ta mig mer tid. Jag har torrembossat med Tim Holtz embossing-dingens (vet ej vad dom heter), lite distress runt om och överallt, några blom/blad- stämpla på.

Textstämpeln från Pysseldags på en restbit, och där gjorde jag fel, ska berätta så att ni inte råkar ut för samma, jag stämplade bara med vanlig distress färg och sen crackle paint på, och här ser ni hur det blev då:
 

Så jag chansade och stämplade med Staz-On en gång till ovanpå. Men nästa gång ska jag stämpla direkt med Staz-on. Hjärtan är från en cremefärgad juldekoration som jag målade med alkoholic inks. Lite spets, 2 blommor med öljetter, 2 band, fasthäftat, och en liten kantstans längs nere... thats it.

 

Här ser ni hur crackle paintet blev, jag gillar detta.


Och eftersom jag är så dålig på materiallista, får ni se allt jag använde på bilderna här:


Jag hoppas att jag kunde inspirera er alla lite grann. Trevlig vecka och jag hoppas att vi ses nästa vecka igen.

4 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!