2 aug. 2011

Matta bilder på en LO med glimmer screen

God morgon på er!
Dagarna flyger iväg. Jag förstår verkligen inte vart de tar vägen. Det är redan augusti och det är inte långt kvar till skolstart.
Själv jobbar jag på för fullt. Massor med stämplar som designas. halloween är redan klar. Jul jobbas på för fullt. Fler härliga och mycket användbara stämplar till LO's är i stort sett klara och många, många fler är på gång. :)


Som vanligt har jag scrappat i 12*12".
Dessa foton har jag skrivit ut på matt papper. Jag experimenterade med min nya skrivare när vi hade scrapmara genom att prova både matta och blanka fotopapper. De matta blev mycket bättre än vad jag trodde de skulle bli.


Här har jag använt en form av mask, en glimmer screen. Till skillnad från Tim Holtz's mask är glimmer screen inte självhäftande på baksidan. Därför gäller det att antingen ha lite snäll tejp på baksidan eller hålla kvar den på pappret när man färgar in så att den inte flyttar på sig.
Glimmer screens köper man i set och kommer från Tattered Angels. Det ska tydligen finnas stämplar som passar dessa screens. Det finns många olika screenset man kan köpa. Många vackra. Den jag använt här på LO'n ser ut så här.
Jag har färgat in med distress och svamp.


Ett litet sött alfabet ovanpå en swirl, som är stämplad med samma distressfärg.


Varje foto har sen fått en liten text på sig, istället för att skriva direkt på LO-bakgrunden. Och eftersom fotomattorna är svarta och texterna likaså tyckte jag de passade perfekt.
  
Denna LO, precis som de tidigare jag visat, har jag gjort utan skiss. Det är kul att ibland improvisera fram LO's. Det tar lite längre tid, i alla fall för mig, att scrappa när jag inte scrappar efter en skiss. Men kul är det. :)


Till sist gjorde jag ett litet segel av en spillbit av Maja Designs pappersserie Skärgårdsliv i storleken 6*6".
Sen blev det lite glitterlim och en blomma på det som jag tycker ser ut som en kompass. :)Jag hoppas ni sett att det kommit upp ett antal nya pysselträffar nu i kalendern. Passa på att boka in dig på en eller flera när du vet att du kan.


Och fler kurser kommer att komma upp nu på kurslistan. Vad sägs om Metal Art, gör din egen MASH-book, Steampunkkurs, m m. :)


Ha en fortsatt trevlig dag. :)
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!