4 aug. 2011

LO, skylt & appar är roliga saker :)

God morgon!


Då var vi inne i augusti månad nu då. Full fart framåt. :)
I måndags satt med ett av de två beställningskort jag fick med kort varsel. :)
Dessutom fick vi besök av Jennie & Sunna, som kom och solade lite. Dock tyckte de att 24 grader i poolen var lite för lite, medan jag tyckte att det var hur skönt som helst och låg och njöt som en flodhäst. :) Jag hoppas det kommer fler sådana fina dagar. Man får jobba så gott det går då medan man ligger där i vattnet. Så länge laptopen är lite utanför poolkanten så går det nog bra. ;)
Idag tänkte jag visa en LO som jag scrappat utifrån en skiss. Men jag valde att vända och vrida lite på saker och ting och sen hade jag inte med allt som skissen visade heller.Och eftersom att det bara var för mig själv och inte till någon tävling tyckte jag inte att det spelade någon roll. :)Fotona är från, gissa, just det...kvällen på Vättern. :)


 Det finns en grupp öar utanför Motala som heter Erkerna. Där är ett tillhåll för skarvar, som är ganska häftiga fåglar. Deras avföring är så stark att det tar död på allt levande. Därför ser öarna ut som de gör på bilderna. Nu börjar tack o lov öarna återhämta sig så smått igen och det är därför man ser låg vegetation på öarna.


 Jag älskar vågkantstansen från Fiskars. Den köpte jag förra eller förrförra sommaren. Den används alldeles för lite, men nu när jag har så mycket vattenbilder kommer den att användas flitigt. :)
Härom dagen satte jag och K upp en banner på garageväggen ovanför portarna. Ni som sett mig på mässor det senaste halvåret har nog sett denna banner då.
Det är redan fler och fler som märker den när de kör förbi och jag har fått flera frågor sen dess, vilket är jättekul. :)På tal om roliga saker undrar jag om jag är den enda som älskar appar/applikationer till mobilen? Jag har en iPhone och jag älskar att hitta roliga appar till den, helst som är till fotografering med mobilen.  Det blir så mycket roligare bilder tycker jag när man gör något med dem.
Instagran använder jag mig mycket av. Det blir härliga effekter i den appen. Dessutom är det smidigt att dela till facebook.
En annan favorit har blivit Filter Mania, som jag tagit nedanstående bilder med.
Nu önskar jag förvisso att jag hade en nyare iPhone så att jag hade haft ännu bättre kamera i den, eftersom jag fotograferar otroligt mycket med den. Samtliga bilder som är på mina LO's är tagna med mobilen. Och mobilen är ju med överallt så det blir ju lätt att man bara tar upp den ur fickan...och så vips har man tagit ett par foton. :)Företagsbannern ovanför garagedörrarna. Det är svårare att missa var vi bor nu. :)

Vårt hus taget en dag när solen inte sken något vidare

Vår lille herre Tudor, som ligger och tittar ut i trädgården.
Älskar detta montage - skrivbord tror jag den kallas. Kaffefläckarna är helt underbara!

Det var allt jag hade att visa idag.
Glöm nu inte att kommentera och berätta vilka era favoritappar är. :) Det är alltid roligt att veta och få tips.

Kram
Ciza


2 kommentarer :

  1. Jättefin LO! Jag gillar stämningen i den!

    Jag använder inte så mycket appar, men på seglingssemestern använde jag SMHIs väderapp för att få vädret just där man är. Det funkade skapligt.

    SvaraRadera
  2. Tack Ziro! :)

    SMHI's väderapp är helt ok. Jag laddade ner den och tycker att den visar ovanligt korrekt info. :)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!