9 aug. 2011

Fjuk & solnedgång

God morgon på er alla!


Idag tänkte jag visa de två sista layouterna jag hann med på scrapmaran. Sen får jag väl variera mig lite mer. Jag har ju kommit igång med julkort nu, så det får bli lite sådana, varvat med beställningskort.
 
Här är den första av de två LO'sarna. Det är bilder över ön Fjuk, som ligger i Vättern. Vi åkte riktigt nära ön och kaptenen berättade lite om öns och fyrens historia. Det är kul att få höra hur det varit tidigare.


Jag försökte mig på att göra en egen tag m h a  distress och stämplar för att sen bara klottra ner det jag kom ihåg. Ibland är det kul att bara skriva utan att försöka skriva snyggt.


 Den andra LO'n valde jag att göra med svart cardstock. Jag tyckte det passade perfekt till solnedgångsfärgerna på fotot. Dessutom hittade jag ett papper som var perfekt i färg från serien Skärgårdsliv från Maja Design. En supersimpel LO.
Jag rev kanterna på mönsterpappret och chalkade dem för att sen rita en vit söm runt pappret. Sömmar behöver inte alltid vara på själva mönsterpappret. Det kan vara lika effektfullt utanför.


Ha nu en riktigt trevlig tisdag. :)
KramInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!