22 aug. 2011

Delad glädje

Så var det måndag igen och ny vecka. Idag börjar många barn skolan. Så är det i alla fall för oss här i Värmland. Det innebär för mig, som lärare, att jag får ta emot nya elever som jag inte haft förut. Det är alltid spännande! =) Dagens alster från mig är, som vanligt, ett kort. Ett kort som är enkelt att göra och tar inte så lång tid.

Jag har gjort en distressruta, som jag kallar det i blått. Det är en rolig teknik som går att göra i lika många varianter som tillfällen man gör dem. Med andra ord så blir de aldrig lika. =) Hjärtat är från Prickiform och texten är Pysseldags användbara "delad glädje...". Gillar typsnittet på den texten jättemycket! Måttet på kortet är 15x7,5cm.

Ha en bra och skön vecka så ses vi nästa måndag. Kramar DT-Carro/camile

1 kommentar :

  1. Snyggt, jag gillar verkligen tekniken med distressrutorna, det ger verkligen en härlig effekt!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!