30 aug. 2011

Busfrö (varning för många bilder)


När jag såg stämpeln "busfrö" tänkte jag direkt på min lilla Anna... hon är ett riktig busfrö, en som jag älskar.
På den här LO'n har jag maskat hörnen och även runt bokstäverna "älskade" har jag maskat. Jag har även använd en hel del biljetter och lappar som jag fick när jag köpte kläder. Till bokstäverna "älskade" har jag använd alfapet-bokstäverna som jag köpte härom dagen på loppis. Jag älskar dem, jag vill köpa flera på nästa loppis. Den blå vingen är en chipboard från Heidi Swapp som jag har chalkat.

Hoppas att jag kunde inspirera er. Lämna gärna en kommentar om du har scrapliftat min LO, så kan jag kolla hos dig.
Du är vällkommen att kolla min blogg för annu mer inspiration.

4 kommentarer :

 1. Snyggt Johanna! Jag gillar maskningen!

  Och vilket charmigt namn din dotter har... ;)

  SvaraRadera
 2. ÅÅÅh den var ju jättesnygg!!!!

  SvaraRadera
 3. tack, ni är så snälla.
  Ja- Anna, hon har en jätte fin namn!! du med faktiskt :-)

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!