19 aug. 2011

Beställningskort till en 65-åring

I förra veckan ringde min svärmor och beställde ett kort till en av sina närmsta vänner, tillika grannar, som fyller år den 22:e augusti. Svärmor hade dock glömt att hon redan i våras beställt ett kort, men det var bra att hon ringde då jag fick mer detaljer denna gång om hur det skulle se ut. :)


Och imorgon kväll ska svärföräldrarna och K dit för att uppvakta henne och då har de bl a med sig detta kort (själv är jag på PartyLitekonferens och ikväll är det galamiddag samt underhållning).Material:
* vanligt vitt cs
* vitt prickigt cs
* rosa cs
* mönsterpapper från en av Tim Holtz kollektionshäften

* spellbinders
* fågelbur från Tim Holtz
* siffror clear stamps från DoCrafts
* kantstämpel - märke för mig okänt, dock clear stamps
* textstämpel - Heartfelt Creations

* Grattis och stämpel på baksidan (personlig) från Pysseldags
* chalkar chestnut roan
* distress Victorian velvet

Tyvärr missar jag Scrap-Perras träff imorgon. Det tycker jag är väldigt synd för jag hade gärna varit där. Men nästa träff ska jag banne mig se till att kunna komma dit! :)


Ha en underbar helg! Det lovar jag att jag ska ha. Jag får ju massor med nya, vackra PartyLiteprodukter, samt får se alla lanseringar! Det ska bli så himla skoj. Ska försöka blogga därifrån också. :)

Kram

P.s lämna gärna ett litet avtryck i bloggen. Vi blir så himla glada då. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!