31 aug. 2011

Altrad ask i svart och vinrött

Idag vill jag visa upp en ask. Jag är inte så mycket för rosa, volanger och gullegull, även om ni säkert kommer att få se mig göra sådana saker också här i bloggen. Min ask har en lite mer svartrockig goth-känsla, mörk romantik liksom.

Jag började med att distressa asken och locket med Distress Ink i färgen Black Soot, och sprayade med glimmer mist gjord på Perfect Pearl och vatten. Vimpeln är också distressad med Black Soot och sprayad. Jag har stämplat med en vattenfast svart stämpeldyna (så att den färgen inte ska lösas upp när jag sprayade) och dragit vimpeln över bordskanten för att få till en bra böj.


Sedan skar jag till det vinröda pappret (från Bo Bunnys Timepiece-kollektion), ruggade kanterna och distressade med samma dyna som innan. Sedan var det bara att limma och dekorera. Den svarta spetsen har jag limmat fast med Glossy Accents, som är suveränt för spets och metalldekorationer! Rosorna och pappret har jag fäst med Scotch Strong and Precise Glue. Fråga gärna om du undrar över något, jag svara gärna på frågor om hur jag har gått till väga.

Jag hoppas att ni blir inspirerade att testa något nytt!


8 kommentarer :

 1. Vad fint, särskilt hur dom svarta rosorna hänger över kanten. Jag älskar Glossy accent som lim för just rosor osv... funkar hur bra som helst.

  SvaraRadera
 2. Jättefräck ask! Snygga färger och detaljer. Definitivt svartrockig goth! :) Me like.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Kanon snygg!! Gillar den skarpt!

  SvaraRadera
 4. OOOOh snyggt!!!
  ...Själv är jag helt frälst i limpistolen :)

  SvaraRadera
 5. Hej!!
  Vilken fantastisk fin och inspirerande blogg du har. Jag kommer definitivt att återvända.

  Varma hälsningar
  Susanne i Åhus

  SvaraRadera
 6. Superläckert och snyggt!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!