31 juli 2011

Vadstena slott, en byggnad så flott

Godmorgon på er!
Jag hoppas helgen hittills varit till glädje och nöje, vad ni än tagit er för.
För många är detta kanske den sista dagen på semestern. För andra är det kanske början eller mitten. För mig personligen finns ingen semester. Jag jobbar på som vanligt, men när man har sitt eget bestämmer man själv när man ska jobba, vilket är helt underbart.

LO'n jag visar idag, är en av de åtta jag hann med förra helgen.
Bilden till dagens LO tog jag från båten Kung Sverker när vi var på väg in mot Vadstena på kvällen den 13:e juli. Det var en vacker solnedgång och många foton togs på Vadstena stads siluett. Här är Vadstena slott, med en vacker måne i bakgrunden.

Här har jag använt en liten clear stamp med tegelstenar. Färgen är memento. Jag har stämplat dem om och om igen för att få en bit vägg. Jag har märkt ut var jag ville ha fotot och stämplade sen två hörn - stämplar jag tror är från BoBunny (även de clear stamps). Stänken är en stämpel från Inkido.
Vadstena är tygthickers, som tyvärr inte sitter fast så bra så de behöver man extralimma för att de ska sitta fast. Lite trist, men vet man bara om det gör man det redan från första början.

Tagen är en clear stamp med kalender som jag stämplat i brun memento och sen färgat in för att få en lite sliten look. Denna stämpel kommer jag att ändra efter detta år, genom att klippa ut årtalen så att den rutan blir tom. Då kan jag skriva dit det själv, stämpla med andra siffror eller sätta dit små siffror.

Oavsett semester eller inte, önskar jag er en riktigt trevlig dag.
Jag återkommer snart med fler LO's. :)

Och lämna gärna ett litet avtryck. :)
Kram

2 kommentarer :

 1. Hej!
  Vilken läcker bild och av det har du gjort en flott LO.
  Ha det gott.....

  SvaraRadera
 2. Mysigt kort och en underbar LO
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!