29 juli 2011

Presentation av DT-ScrapLindaIdag ska ni få lära känna mig, ScrapLinda, lite närmare - här kommer äntligen min presentation.


Namn och smeknamn:  Linda "ScrapLinda" Horn

Ålder: 37 år (fyller 38 om lite drygt en månad)

Bor: Linköping, i bostadsrättslägenhet på markplan
Familj: Min man Marcus 38 år, sonen Lucas (Pysseldags Juniorpysslare), dottern Leia 3 år och två chihuahuakillar, Chabo och Chico.

När började du scrappa/göra kort? Jag smög mig in i korttillverkningen, eftersom jag gjorde kort med hjälp av servettdecoupage först. I februari 2009 startade jag min blogg, och då blev det mer renodlade scrapkort. Två månader senare visade jag upp min första LO i bloggen.

Hur kom du i kontakt med scrapbooking? Genom den studiecirkel jag höll i genom Reumatikerföreningen, där jag lärde deltagarna att arbeta med servettdecoupage.


Vad gör du helst - kort eller layouter? Jag mår som allra bäst när jag får altra något. Fullkomligt älskar att scrappa något som jag sen kan ha användning för. Antingen gör jag ett alter från scratch, altrar en återanvänd kartong/ask, eller något nytt, köpt just för ändamålet.

Hur skulle du beskriva din pysselstil? Vintage, mycket distressat och slitet. Men även lite shabby chic och emellanåt lite clean simple. Kul att växla mellan de olika stilarna tycker jag.

Vilket format scrappar du helst i? Jag växlar... började med 12"x12", men har sen börjat uppskatta de andra formaten mer. Det är spännande att jobba med 8,5"x11" tycker jag, så det är nog en favorit.

Nämn tre produkter du inte kan leva utan: Skärmaskin, Tim Holtz-saxen och distressdynan vintage photo.

Vem/Vilka är dina största inspirationskällor? Det finns många härliga bloggar där ute, några favoriter är norskorna, som är jätteduktiga på vintage/shabby chic men det finns massor av härliga svenska bloggar med. Tim Holtz är också en stor inspirationskälla för mig.

Vilken blogg besöker du gärna och ofta och varför? Jag har ingen särskild så, jag brukar gå igenom min blogglista - med ca 300 bloggar!! Det tar sin lilla tid, så kommentarer hinner jag sällan med, hihi.

Hur mycket tid lägger du ner på scrapbooking/korttillverkning? Ganska mycket, det är min terapi mot all värk. När jag scrappar glömmer jag bort värken lite.

Vilken är din favoritteknik? Oooh, jag har många!

Vilka är dina kännetecken att det är du som gjort ett kort/en LO? Tror inte att jag har ett så distinkt kännetecken...? 

Är det något mer du vill berätta? Är mycket stolt och glad över att få vara DT hos Ciza och Pysseldags. Än mer stolt över att det finns en digistämpel i shopen som jag har ritat! Fler blir det så småningom.Ha en bra helg allesammans!!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!