19 juli 2011

Mitt bröllopskort till maken

Som ni säkert läst i ett tidigare inlägg, hade jag och maken 10-årig bröllopsdag förra veckan, rättare sagt i torsdags den 14/7.

Till varje bröllopsdag har han fått ett egengjort bröllopskort av mig, och så också i år. :)

Då jag ville göra något jag inte gjort förut, men inte kunde komma på vad jag skulle göra för vikning, föreslog Linda att jag skulle göra ett stjärnalbum. Vilken kanonbra idé, tyckte jag. Sagt och gjort, jag satte igång med  albumet.

 Materiallista:
Kvistpapper (det längst fram/ut som jag stämplat och skrivit på (OBS! Såger åt sig lite av bläcket)
Vitt strukturpapper som är i mitten
Ljusare och tjockare kvistpapper som är själva stommen/innerst
Resten av stämplarna är "personliga" stämplar jag designat speciellt till vår bröllopsdag
Dekorationer och band är privata

C&K samt Ciza & Kalle är även tänkt som exempel på monogram och stämplar som man kan göra personliga till inbjudningskort till bröllop, eller om man vill ha något roligt till en gemensam födelsedagsfest eller liknande. Perfekta att använda som en röd tråd till alla trycksaker så som inbjudningar, program och tackkort.
Jag kommer att ha nytta av dessa personliga stämplar även sen. Och det är ingen annan som har likadana stämplar, vilket är en mysig bonus. :)

Jag hoppas ni fått lite inspiration av kortet. 
Ha en trevlig tisdagkväll. :)

1 kommentar :

  1. Åååååh, det är bara såååå läckert!! Mmhmm, mhmm... de där personliga stämplarna har du inte visat mig, rackare där!! ; )

    Skitsnyggt helt enkelt!!! Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!