14 juli 2011

Månads-LO 2011 - Juni

Tyvärr måste jag säga att jag inte klarar av min egen deadline. Jag ligger till sängs med en mycket dum rygg, som inte har så bra planering är jag rädd. Den valde att krascha just dagarna innan det är dags för Månads-LO:n, var inte det dumt?! Nåja, jag började lite smått, försöka måste man ju...


... men det gick inte. Var tvungen att inse att jag måste låta detta vänta tills jag har blivit bättre i ryggen. När det blir, vet ingen, men jag ska till min massös i morgon, så jag hoppas mycket på henne och hennes mjukgörande händer!! Det som i alla fall hann bli klart var twisten för juli månad.


"Månads-LO 2011 - En LO i månaden"

En BoM-utmaning!! Varje månad, mitt i månaden, kommer jag med en ny utmaning till er. Jag vill att ni sammanfattar er månad med hjälp av bilder och journaling, scrappar det som var specifikt just för denna månaden. Kanske är du med bara någon månad här och där, eller så är du med hela året. Är du med hela året kommer du att ha hela ditt 2011 samlat med bilder och journaling, en härlig bilddagbok att kika tillbaka i. Jag ska göra detta som hjälp för mitt extremt dåliga minne, det är så många år som försvunnit för mig, som jag inte ens känner igen när det berättas för mig. Så det blir liksom lite terapi över det hela. Genom att jag fotar vardagen, samlar ihop några bilder, skriver ner en historia om dom, varje månad, så kommer jag förhoppningsvis ihåg mitt år lite bättre.
Nästa utmaning kommer ut den 18 augusti. Om du skapar till Månads-LO 2011 kan du länka till ditt inlägg med en kommentar här nedanför.

Denna månaden blir twisten monokromatiskt! Jag vill att ni väljer en färg i färgskalan, och sen jobbar med bara den färgen och olika nyanser av den. Svart och vitt som accentfärger är okej, samt hudfärg om det är ett stämpelmotiv.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!