28 juli 2011

Lugn & ro på LO

Idag tänkte jag visa den första LO'n jag gjorde i lördags på vår scrapmara, som var ganska spontan. Bilderna är från vår kvällsutflykt på Vättern den 13:e juli. Vi hade verkligen tur med vädret.


Material: -Vitt cs 12*12", som är lite färgat med glimmer mist -tårtpapper som jag färgat in med glimmer mist - stämplar från Pysseldags (finns ej ute än) När man har foton man tycker om är det mycket roligare och lättare att scrappa LO's. Och jag hann ju några stycken ( nästan 8 st). Och ikväll är det pysselträff så då ska jag försöka hinna några till. :) Ha en jättebra dag. Kram

1 kommentar :

  1. LO´n är superfin vännen men ÄNNU finare i verkligheten!! :)

    Kramis! <3

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!