20 juli 2011

Handgjorda magnettavlor

Idag är det min tur att blogga och samtidigt första gången för Pysseldags.
Jag måste erkänna att blogga är inte min starka sida, men jag ska väl lära mig det med.

Så idag har jag tänkt visa en magnettavla jag har gjort.

 Jag har använt mig av en canvasplatta 10*10 cm, där jag har chalkat kanterna. På plattan har jag sen satt wellpapp som är i en blålila ton, följt av ett papper som går i en lilarosa ton. Därpå färgade jag in ett litet tårtpapper med glimmer mist och jag använde mig av Creme de Chocolat. Sen har jag stämplat en av Ciza's stämplar och chalkat runt kanterna. Satt den med 3D-kuddar för att komma upp lite från tårtpappret. Har avslutat med att sätt dit 4 st rosor med glue dots.


På baksidan har jag satt dit färdiga magnetkvadrater, som man köper på ett ark.
Ha en fortsatt bra dag och vi hörs snart igen!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!