15 juli 2011

Bröllopskort till jubiléer

Vår bästa DT-mamma och hennes man firade 10-årig bröllopsdag igår, så klart ville jag göra ett kort till dom. Det var mycket svårt, jag hade ju dessutom en mycket kort deadline innan kortet skulle överlämnas, för att inte tala om vilket enormt hinder ryggen utgjorde. Men jag blev nöjd, från början och till slut blev mitt kort exakt så som jag hade tänkt mig det.

 Jag utgick från en bit cardstock som var 15 cm högt och 12" långt. Bigade det vid 15 cm vilket gjorde att jag fick lite mer spelrum på framsidan för kantstansen jag valt ut. Monterade sen papper från Pion Design i två olika stora mattor, skrapade och distressade längs kanterna. Jag stansade sen ut en fågelbur i svagt grön cardstock och präglade den i en embossingfolder. Stansade ut många fjärilar i två olika gröna cardstock, vissa fjärilar fick sitta kvar inne i buren medan andra redan har flugit ut. En blomma från Prima har fått sig en make up... Först klippte jag bort de gröna sammetsbladen eftersom de hade helt fel grön färg, sen pillade jag bort halvpäran i mitten - den var också grön - och monterade istället på vita halvpärlor och andra blad.

Kortet lite från sidan... ni kan se hur fjärilarna buktar ut med sina glittriga vingar, jag har lagt olika färger Perfect Pearls,

 På insidan har jag använt Cizas egen stämpel "Grattis på vår ... bröllopsdag". Jag ville ändra lite på stämpeln, så jag klippte försiktigt sönder den för att få dem att passa.


Här ser ni stämpeln, jag har spegelvänt bilden så att ni ska se lite bättre vad jag gjort med den. Klippte bort "på vår" och klippte till en etta och en nolla och stämplade.
*EDIT:Stämpeln finns i webshopen, du hittar den HÄR.

 Så min egen handgjort av-stämpel som Ciza designat och tryckt åt mig.

Tack för idag, hoppas ni tyckte om kortet, lämna gärna en kommentar innan ni går.

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!