26 juli 2011

Ansök som DT hos Pysseldags

Kanske är det DITT foto som hamnar här?

Nu söker Pysseldags en eller två stycken personer som vill ingå i vårt härliga och galna DT-gäng.


Vi vill att ni som söker gör tre olika, helt nya saker där stämplar har en central plats.Alstren måste ha flera olika stämplar för att din ansökan ska vara giltig. De får publiceras i den egna bloggen, tänk då på att länka till Pysseldags blogg Ju mer originellt, desto bättre och roligare.

Du ska göra (minst en av varje, gärna fler):
* ett kort
* en LO
* något altrat
Sakerna du gör ska ha olika stil, t ex ett steampunk-kort, en vintageLO och något altrat i en tredje stil. Du får själv välja vilka stilar du vill visa oss.

Minst en sak i varje kategori ska man göra och skicka in bilder på. Vill man får man gärna skicka flera bilder på varje sak man gjort för att visa sina bidrag på bästa sätt. Berätta gärna hur du gjort, om du använt nån särskild teknik, vikning m.m.
Bidragen ska vara nygjorda och unika för detta DT-call, men får lov att läggas upp på era bloggar - länka då tillbaka till Pysseldags.

Krav:
* Du har en aktiv blogg där
du uppdaterar regelbundet, minst ett par gånger i veckan.

* Du har en bloggdag i Pysseldags blogg där du skriver varje vecka. Inläggen du gör hos Pysseldags får du även gärna blogga om i din privata blogg.

* Ibland kommer det teman, ibland utmaningar. Det kan bli med stämplar eller i en stil du inte är van vid.

* I inläggen ska man alltid länka till de produkter man använt hos Pysseldags. Inläggen ska vara korrekt skrivna. Inga andra textstämplar får användas, bara texter från PD. Dock får andra motivstämplar användas. Märket på annat material kan med fördel stå med, dock ingen info om var den är köpt. Tillvägagångssätt är roligt att ha med, men ej nödvändigt.

* Du ska ha Facebook så att du kan skriva i Pysseldags facebookgrupp och även där länka till bloggen att du gjort inlägg.

* En gång i halvåret har vi DT-träff. Datumen kommer i god tid och helst ska man se till att kunna närvara på dessa träffar, där vi planerar, inspirerar och pysslar tillsammans.

* Du ska kontinuerligt (några gånger i veckan) gå in på Pysseldags interna blogg och vara delaktig i information och där du själv kan säga vad du tycker om saker och ting och komma med förslag.

* Varje DT ska hålla i en tävling om året – d v s du hittar på en tävling (priset fixar Ciza) och du postar tävlingen på bloggen.

* Du ska vara varierad i det du pysslar, använda olika stilar på alster samt kunna pyssla kort, LO’s och alter. Detta då vi vill ha en varierande och inspirerande blogg. Sen är det klart att du ska sätta din egen prägel på det du gör, men bered dig på att få utmaningar då och då.


* Alstrena behöver förstås inte vara proffsfotograferade, men ett snyggt och vältaget foto är så klart att föredra.

* Ett nytaget ansiktsfoto ska skickas med, som används till en banner - den ska alltid användas när man skriver något på bloggen eller i något forum där man representerar eller vill visa att man tillhör Pysseldags.

* Om du har ett konto på Svensk Scrapbooking och är aktiv där genom att skriva ofta är det en fördel, men inget krav. Ange gärna ditt nick på SS, så vi vet vem du är när du skriver där.

Belöning:
* Du har som DT alltid rabatt på Pysseldags sortiment.

* DT-medlemmarna får några stämplar, varje till varannan månad, som de sen får behålla.

* Du får som DT en personlig stämpel "Handgjort av…" som du bestämmer tillsammans med Ciza och som du ska använda på dina alster.

* Du behåller alla dina alster själv och får göra vad du vill med det efter att du bloggat dem.

Så sätt igång och börja skapa och skicka in bilder på dina alster. Berätta gärna lite om dig själv samt en länk till din blogg. Senast den 14 augusti måste din ansökan vara inskickad till ciza@pysseldags.com

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!