30 juni 2011

Webshopen lanseras!!

Äntligen lanseras Pysseldags nya webshop!!

I dagsläget finns 78 stycken splitternya omonterade textstämplar som ni kunnat se på diverse alster, hos Tesa Tipsar och här i Pysseldags egen blogg. För tillfället finns endast en digistämpel, men många fler är på väg - de bearbetas i skrivande stund. I dagsläget har Pysseldags två olika designers knutna till sig och det förhandlas med ytterligare en. Och om några veckor smäller det igen - hänger ni på?!?!

Snart närmar vi oss också 200 medlemmar på Facebook. Wow! Det är så otroligt kul att se att ni blir fler och fler. Men glöm inte heller att bli följare här i Pysseldags-bloggen, för att vara riktigt säkra på att inte missa något spännande.

Vi tänkte att vi skulle ha en liten utlottning för att fira Pysseldags nya webshop samt att ni snart är 200 följare på Pysseldags facebook-sida. :) Vilken dag passar bättre då att göra detta på, än Ciza's egen födelsedag? En liten present till mig, Ciza, detta är en dröm jag haft ett tag så det är så roligt att äntligen få förverkliga drömmen.

Den superhärliga, scrappiga vinsten består av ett härligt paket med minst 5 splitter nya stämplar från senaste kollektionen som endast går att köpa hos Pysseldags. För varje jämnt 10-tal följare här i bloggen lägger vi till 1 stämpel i vinstpaketet - så det lönar sig att tipsa dina vänner om att bli följare här. Det är alltså ni som bestämmer hur många stämplar som lottas ut. Det blir även 5 stycken andraprisvinnare, som får välja varsin stämpel ur webshopen.

Regler: 
* Bli följare här i Pysseldags-bloggen
* Gilla Pysseldags Facebook-sida
* Gör reklam för Pysseldags stämpelsläpp på din FB-profil samt på din blogg om utlottningen, antingen via ett inlägg eller en länk med logga i sidebaren.
* För att få vara med i utlottningen måste du till sist lämna en kommentar - med länk till blogginlägget - i Pysseldags utlottnings-evenemang på Facebook efter att du utfört ovanstående punkter. (Har du inte Facebook, och inte vill skaffa dig det, kan du istället kommentera detta inlägg med länk till ditt blogginlägg. Man måste dock ha en blogg för att kunna vara med.)
* Efter avslutad lottning presenteras vinnarna här i bloggen, och sen har vinnarna en vecka på sig att göra anspråk på vinsten genom att maila in adressuppgifter. Mailinfo finns i vänstra sidan av bloggen.

Denna utlottning pågår mellan 30/6-14/7 kl 23.30. När tiden är ute lottar vi ut vinnarna som då får rykande färska stämplar från Pysseldags med posten.

5 kommentarer :

 1. Klart jag vill vara med!!!
  Lägger en länk i min sidebar & hoppas på tur!!

  SvaraRadera
 2. kul med nya sidor, klart man vill följa :)

  SvaraRadera
 3. Håller med föregående talare!

  SvaraRadera
 4. Klart jag vill följa :)

  SvaraRadera
 5. Hej klart att jag vill vara med
  Jag har blivit följare både här och på facebook.
  länk finns på min blogg
  http://swahns.blogspot.com/

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!