13 juni 2011

Studentkort

Idag tog många studenten, i alla fall i Linköping. Och fyra av dem har gått på mina kurser på Vretaskolan. De har varit så härliga att jag ville göra varsitt studentkort till dem. Nu hoppas jag bara att posten skött sig så att de kommit fram i tid.Helt vanliga 15*15-kort som jag sen använt kantstans på framsidan.
Jag har använt mig av två papper som är likadana både på fram- och insidan. Naturligtvis är samtliga chalkade för att få den härliga, slitna looken. :)
De mer färgglada korten fick lite swirlar på sidorna.
Texten har jag skrivit själv med kalligrafipenna. Det är lite roligt att inte alltid använda färdiga stämplar utan använda sin handstil också. :) Variation kallas det. ;)

Nu är årets student avklarad. Dock kommer många LO's att göras om studenter, och då finns det studentstämplar att köpa i Designats webshop fr o m helgen (så fort jag hinner lägga upp dem) samt i fysiska butiken fr o m tisdag.
Och naturligtvis kommer så många andra stämplar också. Så håll utkik hos Designat.

Ha en underbar helg. 
Och tack för alla trevliga kommentarer. Jag tar tacksamt emot fler. ;)

1 kommentar :

  1. Åh, vad jag gillar dessa med kalligrafi på. Önskar jag kunde skriva så.
    De färgglada studentkorten gillar jag verkligen.

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!