10 juni 2011

Stämplarna har kommit

Jag vet vad jag gör i helgen!
Jag klipper till stämplar och lägger upp i webshoppen.
Många, jättefina, om jag får säga det själv, men har även hört andras uppskattning när jag visade dem idag i butiken. :) Här är några exempel.


Förutom dessa kommer det en hel del ord som är perfekta att använda på LO's. Det är Camilla, Linda och Veronica som gett mig många tips på bra ord att använda. Men de får ni vänta på tills de kommer upp i shoppen. ;)På tal om butiken kanske några av er läst att butikstiderna ändrats lite. Så kommer även kurstiderna att göra lite. Detta är för att jag och Camilla behöver tid att sitta med bokföring, marknadsföring, m m i lugn och ro.
Dock kommer det att finnas gott om kurstillfällen och naturligtvis kommer man att kunna handla under kursens gång, även om butiken skulle vara stängd annars för kunder. Vi är övertygade om att detta kommer att bli jättebra för er kunder.


Så nu ska jag titta lite på film och klippa stämplar.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!