6 juni 2011

Stafflikort & korg

Idag är det Sveriges nationaldag.
Vissa firar med pompa och ståt, andra ser det bara som en ledig dag.

Solen skiner och det är varmt ute. Ca 26° är det trots att det blåser en hel del.
Vi njuter av ledigheten här. Sista dagen denna långhelg, som vi båda verkligen behövde.
Snart kommer ScrapLinda med familj hit. Pool ska upp och webshop ska tittas på så att det kommer upp lite digitala stämplar. :)

Jag tänkte även passa på att visa ett stafflikort jag gjorde för några veckor sen. Det är Fia på f.d Handarbeta som inspirerade mig genom ett kort hon gav Camilla på invigningshelgen av Designat i mars.

Papperna: Pion Design - minnenas ateljé
Brads: Reprint
Texstämpel: Pysseldags
Motivstämplar: privata (kommer ej ihåg märke)
Bild: hittad någonstans och utklippt
Band: transparent med fjärilar

Lite annorlunda kort och så otroligt effektfullt med att rulla ut hörnen från motivet. Verkligen snyggt så fler kort med att göra så kommer det att bli. :)

Det är sällan jag hinner prova saker jag hittar på nätet, men en dag hann jag prova att göra något jag hittade på Inkidos blogg. Min blev inte riktigt lika fin, men den tog heller inte lika lång tid som den som var där hade gjort. :)

Ser ni vad det är för något? Något många, många av oss vek när vi var små, som vi färglade och skrev i.
Loppor. :)

Min står i butiken och har underbara blommor i facken. 

Det är mycket som jag inte visat upp som jag gjort märker jag. :) Fy mig.

Men det betyder att bloggen kommer att uppdateras ofta nu då. :) Och det är inte fel.
Och nu i veckan kommer det att komma massor med nya stämplar!!! Det känns superkul. Vi ska försöka lägga upp dem i Designatshoppen så fort vi bara kan, men kan man inte vänta kan man komma in i butiken och köpa dem så fort vi är klara med dem. Massor nu till skolavslutningarna, studenten, midsommar, sommaren i allmänhet och kräftskiva. :) Många härliga stunder att pyssla till.

Ha en härlig måndag och nationaldag.
Kram

1 kommentar :

  1. vilket vackert kort! =) den måste jag prova...tack för inspirationen!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!