12 juni 2011

Never Ending Card

Jag har sen första gången jag såg ett Never Ending Card verkligen gillat dem. Varför? Jo för att man vänder och vänder på kortet och kommer naturligtvis till starten igen, men det tar aldrig "slut". :)
Dock tyckte jag det var lite bökigt med flera delar som man skulle sätta ihop, och gissa om jag blev glad när jag i mars såg att min underbara vän Tesa hade gjort ett never ending card, med ett enda papper. Så mycket smidigare. Dessutom går det mycket fortare att göra när det är ett enda papper. :)


Hennes inlägg med en jättebra bild-tutorial hittar man här.


Och så här blev mitt kort:
Papper från som man hittar i butiken. Helt underbara papper att arbeta med.
Stämplarna har jag lånat av underbara Cathrine när hon var här och hälsade på. :)
Det är Tim Holtz-stämplar om jag inte missminner mig.
Och så kunde jag inte låta bli att chalka alla kanter. :)

Har du velat testa att göra ett never ending card rekommenderar jag verkligen att kolla in Tesas beskrivning.

Ha nu en jättebra dag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!