25 juni 2011

Midsommar på västkusten

Som jag skrev inatt firade vi midsommar i Billdal hos goda vänner till K's föräldrar, som även är våra goda vänner.
Vädret var fint, men blåsigt.Och jag blev så inspirerad av ordet bilddagbok igår att jag tänkte visa vår midsommar med lite bilder.


 


 
 Förutom dessa fotona blev det några till. :)
Så det kommer att scrappas en hel del nu framöver.
Och idag har jag fotograferat en hel del under kalaset. Vi hade lite olika tävlingar och åt fantastisk mat även idag. Så det ska bli kul att redigera de bilderna med. Nu när jag har mer tid till mig själv och mitt företag kommer jag att kunna hålla mig mer uppdaterad med många saker,t ex med foton. Det känns underbart! :)

Ha ett underbart slut på midsommardagen/lördagen och ha en mysig söndag.
Kram

Ciza ♥

1 kommentar :

  1. Sååå vackra foton, älskade vän!! Särskilt de tre sista!! Älskar dom!

    Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!