22 juni 2011

Lucas LO

Idag tänkte vi visa en LO som min (Cizas) gudson Lucas gjort. Det händer att han scrappar och jag önskar att han gjorde det oftare med tanke på hur duktig han är (han är endast 12 år).

När förra omgången stämplar kom ut, tidigare i vår, var stämpeln "orka" en stämpel som inspirerades i sann prepubertetanda. :) 

Allt man ser här har han själv hittat på att han vill ha på. Han har inte gått efter någon skiss. Jag misstänker att hans mamma hjälpt honom att skriva ut fotona. :)


Han har använt stämpeln som en ram, vilket blev mycket fräckt tycker jag. :) Och extra fräckt att han tagit ny färg på stämpeln endast varannan gång så att det blir olika.
Texten har han skrivit för hand, vilket jag tycker är roligt att han gjort. Speciellt blir det roligt att titta tillbaka sen och se hur han skrev då. :)
Ett måttband från ett stort varuhus har han satt som ett dekorband och en bit transparent band med dödsskallar. Mycket coolt. :)


Och den sista detaljen är att han tagit en bit randigt papper och skrivit datumet på det. Rivna kanter gör att det passar in perfekt på LO'n.

Tack Lucas. Jag hoppas vi får se många fler alster från dig i framtiden. :) Gärna snart.

Gällande webshoppen slåss vi fortfarande en hel del men hoppas få det under kontroll inom kort så att den äntligen kan öppnas. :)

Ha en fortsatt trevlig onsdag
Kram
Ciza

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!