16 juni 2011

Grattis Gunnar 60 år

Nu firades visserligen Gunnar sin 60-årsdag för någon helg sen med släkt och vänner, men det är ju idag han fyller år, så då lägger jag upp kortet nu.

Grattis Gunnar! :) Vi hoppas du får en jättebra födelsedag.


Gunnar jobbar inom träindustrin, om jag förstått det rätt.
Och det annorlunda valet av färger på kortstommen är för att Gunnar hejjar på Wolverhampton.
Go Wolves. ;)
Och jag Googlade och fann att deras färger är orange och svart, så därför var det givet att de skulle vara med.

När jag skulle använda mönsterpappret upptäckte jag att det var skuret på exakt samma ställe på papperna så då blev det att jag skrev 60 för hand, klippte ut, chalkade, ritade sömmar och satte fast med 3D-kuddar så att det passade med bakgrundspappret. Enkelt men effektfullt tycker jag. :)
Och för att det skulle hända ytterligare lite stansade jag ut och embossade lite löv med Nellie Snellen dies. Jag älskar verkligen de olika diesen eftersom att det blir så snyggt när man embossar istället för att de är helt platta och "livlösa" (förstå mig rätt).

Jag hoppas du blev glad för kortet Gunnar. :)

Ha en trevlig dag alla ni andra som inte fyller år också. :)
Kram


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!