20 juni 2011

Födelsedagskort till min älskade man

Idag fyller min älskade K år. 36 år blir han. 
Imorse blev han väckt av skönsång och frukostbricka. Jag lyckas fortfarande inte få med mig katterna upp för att uppvakta tillsammans.

Detta var frukostbrickan. Den traditionsenliga flaggan Kalle gjort i träslöjden, lite blommor från vår trädgård, en kopp kaffe ur en fin kopp, vår födelsedagsduk samt något att äta - idag en skål med rysk joghurt, färska jordgubbar och lite linfrön.

Detta kort fick han av mig. Egentligen skulle han fått det imorse, men då det är 7", är det lite stort för brickan. Sen kunde jag inte hålla mig så han fick det inatt 00.10. :)
Ett vanligt stafflikort fast större. Detta för att jag vill kunna använda paper stack-papper som är 6'6" i sin helhet utan att behöva skära bort något från dem och ändå ha en ram runt om.

Mönsterpapperna är från en och samma serie, nämligen Lantliv från Maja Design.
Och eftersom rött är kärlekens färg samt att ett av papperna hade hjärtan på fick det bli i rött. Svart botten blev det för att det ger så himla snygg kontrast.
Jag ville ha lite annorlunda lapptäcksstuk på kortet och har därför satt det lite här och där ovanpå varandra. Helst hade jag velat sy runt varje lapp, men den tiden fanns inte, så det var bara att hoppa över den idén. Istället har jag ritat sömmar runt varje lapp.

Även här är det från den serien. För att inte missa baksidan valde jag att rulla upp längst fram så att man fick se vallmoblommorna och blåklinten.
Fjärilarna är från Martha Stewart.

Bokstäverna har jag fått av Linda. De är från Glitz design, men jag kommer inte ihåg om de hette något mer speciellt. Jag tyckte de passade så himla bra. Och för att ge mer kontrast mot bakgrundspappret fick även de en svart ram runt sig.

En annorlunda sak mot andras stafflikort är att jag satt en liten tag som man kan dra ut istället för att skriva allt på själva botten på kortet. Tagen är gjord av en spillbit efter mina andra "lappar"

Och naturligtvis har jag använt mina senaste stämplar som släpps denna vecka i Pysseldags webshop.
Här är det siffror samt månadsavdelare (eller hur man ska uttrycka det). De är så läckra.
Fjärilen är MS och hjärtat är en tidigare stämpel.

Det kommer många fler grattis i flera olika fonter och storlekar för att det ska passa till så mycket och många som möjligt. Men jag var bara tvungen att använda grattis med ett hjärta i G'et eftersom han är min älskling! ♥

Födelsedag, är en av de många scrapbookingstämplar jag designat och som mer är tänkta till LO's, men fungerar precis lika bra på kort, som synes.

Och här syns ordet önskar, som upprepas om och om igen. Även detta är en ny stämpel som är mycket användbar, neutral och smidig att bara stämpla under grattis eller vad man nu önskar någon.Ikväll blir det middag på restaurang och bio för att fira honom lite. Men vi sparar pengar för att kunna fira vår 10-åriga bröllopsdag lite mer rejält när den kommer (inom kort).
Det ska bli jättetrevligt. Det blir Pirates of the Caribbean 4 i 3D.

Tack för alla härliga kommentarer. Skriv gärna en liten rad när ni besöker. Det så kul att få läsa. :)
Ha en jättebra måndag allihop.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!