11 juni 2011

Fågelholkar eller minihus att fylla med något trevligt

Idag tänkte jag visa söta små hus, eller små fågelholkar. 

Inspirationen fick jag från en blogg i påskas där hon hade gjort ganska många. Och jag var ju inte sen att prova på att göra själv. Det fanns med en bild med måtten, men jag hittar inte den just nu. Husen/holkarna blir ganska små, men det går ju att ändra måtten på dem för att göra sin egen storlek på dem.

Jag gjorde hål i holken med en Spellbindersdie och satte sen OH-papper för öppningen. På detta sätt kan man fylla holkarna med något - godis/annat ätbart, eller en liten present. Varför inte några teljus från PartyLite?! :)

Här har jag använt samma papper fast gjort dem inverterade då jag tyckte så mycket om båda sidorna på pappret. Men just nu kommer jag inte ihåg från vilken tillverkare pappret kommer från.
Båda holkarna fick ett litet staket - stans från Martha Stewart.
Och den ena holken fick även en tulpanrabatt runtom - även denna en Martha Stewart-stans.
Locket är helt avtagbart. Här på bilderna har jag valt att använda en vajerklämma eftersom att de hänger i butiksfönstret. Men annars går det jättebra att använda någon annan söt liten klämma.

Det var allt för mig nu. :)
Ha det bra.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!