18 juni 2011

Ett speciellt kort från en speciell person

De senaste månaderna har min familj utökats. Inte på det vanliga viset med egna barn eller husdjur. Nej, jag har fått en speciell utökning genom att en av mina största önskningar har gått i uppfyllelse - få äran att bli gudmor. Det låter kanske töntigt, men när man inte kan få egna barn och man har så mycket kärlek att ge ett barn är gudmor en önskan som man så hemskt gärna vill ska gå i uppfyllelse.
Och för någon månad sen hände detta. Men inte till ett litet spädbarn, utan till en helt underbar 12-årig pojke/kille, som inte har en närvarande vuxen förutom hans härliga föräldrar.
Gissa om jag blev stolt och ärad. Och den stora lyckan var att han blev lika glad som jag.

Och under denna tid har jag fått ytterligare en familjemedlem, något jag alltid önskat mig. En syster. Inte en biologisk såklart. Men en själslig syster. En storasyster, som släpper allt och kommer när jag har ångest, som igår. Detta betydde så otroligt mycket för mig. En storasyster som jag hjälpte i onsdags när hon åkte på begravning. Det var en självklarhet att hjälpa till med barnen samt gå på min gudsons skolavslutning. Jag var så ärad att han ville att jag skulle vara där.
                                     Vi hade en underbar dag ihop där vi spelade minigolf. 
                                      Det kommer nog att bli ett antal LO's från i onsdags. :)

Men hela detta inlägg handlar om ett jättefint kort som jag fick i tisdags kväll, av just min storasyster. Ett kort med en stämpel som hon köpte tidigare i vår när vi handlade pysselsaker. Vi stod och tittade på stämpeln och jag stod och tänkte att jag skulle bli så glad om jag någonsin skulle få ett kort med det motivet och texten. Och i tisdags fick jag det.Tänk att ett kort kan göra en så himla glad! :)
       För tanken på att jag betyder så mycket för henne, så som hon betyder för mig är så underbar.
Och på baksidan har hon använt stämpeln som jag gjort till henne. :)

Tack för att du finns Linda! Jag är glad att jag har dig i mitt liv. ♥

2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!