23 juni 2011

Enkelt kort - mitt första inlägg här

Hej allesammans, nu dyker jag; ScrapLinda upp här. Det ska bli så enormt roligt att få skapa med alla läckra stämplar som Ciza designat, de är annorlunda mot andra textstämplar jag sett. Idag ska jag visa er kortet jag gjorde till min son när han slutade 6:an förra veckan.

 Jag har skurit till en bas av vit cardstock i måtten 15x15 cm. Mönsterpapprena har jag chalkat i kanterna med svart stämpeldyna, likaså med stjärnorna. De vita stjärnorna i bakgrunden är utstansade i grungepapper, som jag sen målat med gesso. Stämplade med en skriftstämpel över dom. Det större hjärtat är en wellpappdeco från Reprint, smetat lite gesso i mitten på hjärtat tillräckligt för att stämpeln skulle fastna. Jag har använt den nya stämpeln "Du har gått ut...." där det följer med siffror från 1-9. Smidigt att kunna använda stämpeln år från år, eftersom man själv monterar ihop med den siffra man vill ha. Kortet blev mycket uppskattat, sonen älskar rött, så nästan allt rött går hem där.

Ni kommer att få se mer av mig här framöver, jag har ingen fast bloggdag ännu, så kom ihåg att kika in ofta. Ha en riktigt trevlig midsommar allihopa.

Kram ScrapLinda

4 kommentarer :

 1. Wow vilket snyggt kort!!! Effektfullt!

  SvaraRadera
 2. bra coolt med alla 3d stjärnor. Grattis till dt platsen!
  Kram stephi

  SvaraRadera
 3. GRATTIS Linda, till ditt nya uppdrag!

  Kortet här är riktigt läckert och jag gissar att det uppskattades mycket av mottagaren!

  Ha en underbar midsommar, trots regn och rusk!

  SvaraRadera
 4. Älskar stjärnor! enkelt men så vackert!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!