6 juni 2011

En LO av mig

Den senaste tiden har jag gjort några LO-s, hör och häpna. Ja det är knappt att jag själv kan tro på det, men det är sant. Men jag har samtidigt märkt att jag inte tycker om den "nya" fotoskrivaren vi köpte i höstas. Den var väldigt billig och det märks när man skriver ut fotona. Dessutom är den otroligt långsam. :( Så det är inte roligt att skriva ut foton, vilket är himla trist för att jag verkligen fått mersmak på att scrappa.


Här kommer i alla fall en LO jag gjorde för ett tag sen.
Det är från operaföreställningen Cosi Fan Tutte, som gick tidigare i vår i Domkyrkans församlingshem.

På bilden är min älskade Kalle och tjejen som sitter i hans knä är Pauline, eller Pålle som hon brukar kallas.
Pappret är privat (finns ej i butiken) från Tim Holtz senaste kollektion, om jag nu förstått det rätt. Nedan ser man i alla fall hur blocket ser ut.Halvpärlorna är en färdig swirl som man bara klistrar på. Så vacker och smidig.
Ett enkelt tårtpapper i hjärtformat som fått min stämpel "låt oss kasta mynt".
Lite blommor som jag köpt av ScrapLinda.
Och sist, men inte minst, vacker spets runt fotot. Spetsen finns hos Designat.

En av många LO's för nu ska jag komma igång att scrappa. :)
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!