24 juni 2011

Du är en ängel

En eftermiddag kom Martha till butiken och ville göra ett kort till Designats tävling, som jag lade upp i maj månad. Samtidigt skulle det vara ett kort till någon speciell. Hon pysslade ivrigt och koncentrerat och var så gullig. :)

När kortet var klart, visade det sig att det var till mig. :) Gissa om jag blev glad.
Matieral:
Papper: Vitt & svart CS samt mönsterpapper från Crate
Motiv: The Greeting Farm (TGF)
Text: Ängel - Pysseldags; du är en är handskrivet av Martha själv
Färläggning: Copic Ciao
Charms: Designat
Dymo: min

Och som om detta inte var nog fick jag en jättesöt liten ängelpelargon som kommer att få oranga blommor (om jag sköter den rätt). Just nu är den inte så stor, men jag gör mitt bästa för att den ska må bra.

Så tack älskade vän för kortet och blomman. Du är en ängel du med. ♥

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!