27 juni 2011

Clean & simple-LO med Pysseldags stämpel

Idag visar jag upp en LO som gjorts i annan stil än min vanliga. Nån enstaka gång ibland gillar jag att skapa clean & simple, även om jag skapar allra bäst i shabby chic/vintage. Men ibland så tränger sig denna simple-lustan på mig, och då blir det så här:


LO:n är skapad av vit cardstock skuret i 8,5"x11". Jag har stämplat med swirls runt om fotot och sen chalkat alla kanter med svart. Har skurit av nedersta kanten på läckra Sassafrass-papper, Broadcast, chalkat dom och sen böjt upp kurvorna så att de blir lite mer levande. Monterade på ett läckert turkost band tillsammans med papperskanterna. En stickers från samma pappersserie har jag monterat i nedre högra hörnet av fotot, på en annan stickers har jag stämplat med "I hela världen är du bara någon men för någon är du hela världen. Monterade en turkos stickers på lite cardstock-spill och stansade ut några fjärilar.


Närbild på textstämpeln... Älskar detta fotot, på min dotter och make, eller snarare på deras skuggor.

Håll utkik, snart kommer ett nytt inlägg till från mig, med info om Bild-Dagboken!!

/Kram ScrapLinda

2 kommentarer :

  1. Jättesnygg LO, Linda!
    Jag väntar med spänning på de nya stämplarna. Kommer de i veckan månntro?

    SvaraRadera
  2. Så vacker! Foton är verkligen urfint!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!