5 maj 2011

Owl always love diamantkort

God kväll på er alla!

Jag hoppas solen lyst på er lika mycket som den gjort här på oss i helgen. Jag hoppas verkligen att vädret ska fortsätta att hålla i sig så här som det gjort nu. Det är så skönt att solen värmer mer samt är uppe ovanför horisonten längre och längre.Tyvärr hinner jag inte med hemmet så mycket som jag skulle vilja, men så är det emellanåt. Jag jobbar för fullt för att få ut de nya stämplarna inom kort. Vad sägs om stämpeltexter till examen, skolavslutning, studenten, mors dag, midsommar, sommar, kräftskiva och fler visdomsord. :)Kortet jag visar idag är ett diamantkort, som jag gjorde för några veckor sen. Det är jätteroligt att göra, men det är pilligt att mäta med mönsterpapper i trianglarna. Men har man tålamod är det inga problem. :)


Motivet är från Woodland Folk, som jag färglagt med Copic Ciao och lite finish med glitterpenna. :)

Texten är min egen. :) Några engelska texter kan jag inte låta bli att ha. :)


Här är kortet när man vikt ut det helt. Det är några fält att täcka med mönsterpapper, så det tar en stund att göra det. :)

Tutorial hittar du här.Jag har fått uppdrag av Tekniska högskolan i Linköping att texta på samtliga examensdiplom nu i vår. Namn och datum kommer jag att kalligrafera. Det är jättekul att jag fick uppdraget och känner mig stolt. Så ca 130-150 diplom ska skrivas. :)
Nu ska jag jobba lite vidare med stämplarna. :)


Ha det jättebra allihop.


Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!