14 maj 2011

Flyttat bloggen

God kväll/natt på er alla!


Ni som använder blog.pysseldag.com har kanske inte märkt någon större skillnad, men jag har äntligen flyttat bloggen från blogg.se och hit istället. Så nu har jag bloggarna jag bloggar i mer samlade, vilket är trevligt och smidigt. Dock får ni ha lite tålamod. Jag provar mig fram hur jag vill ha min blogg, så det kan hända att det ändras lite nu den närmsta tiden.


Det är massor som händer. Jag har suttit och gjort massor med beställningskort denna vecka. Dessutom sitter jag och gör de sista sakerna på scrapbookingstämplar. Så denna kollektion, som kommer ut snart, kommer att innehålla lite allt möjligt. Dessutom håller jag på att fixa en liten shop för digistämplar. Det kommer mestadels att vara motivstämplar där jag kommer att kunna erbjuda mer och mer. :) Så framtiden känns jättespännande.


Följ gärna bloggen.
Jag kommer att lägga upp lite nya foton, i helgen, på kort jag gjort nu på sistone. Men nu blir det att gå och sova.

God natt. :)
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!